Sunday, 15 November 2015

REUNION AL-JABIR






Assalamualaikum..

alhamdulillah , di beri kesempatan untuk update tentang kehidupan aku.

sebelum tu happy convocation my my self hahaha
actually , sebelum entry ini aku patut update pasal gambo-gambo konvo aku
tapi tak ada mood.

hahaha

14.11.2015
alhamdulillah selepas plan punya plan akhirnya
perjumpaan secara rasmi kawan-kawan sekolah selamat di lakukan
kawan zaman sekolah tu

2007 SMK.SRI TANJUNG

perjumpaan kali ini di lakukan di rumah En.baseri
rumah maya, terima kasih tuan rumah :)

sebelum aku nk update gambar
aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak bagi my backbone dalam menjayakan majlis kita ini
azie,maya,anan,akim,madi,finas,alip n abg maya :)

hahahah sebab masa terhad, banyak benda-benda kecik tertinggal, dan xada gambar banyak pun
sebab x ramai turun rewang :) lainkali datang maaa..

bagi kawan-kawan maaf jika ada yang kurang sbb tangan ada dua je
insyallah lepas ini akan di tambah baik :)

ok jom layan gambar


 hahaha masa ini, akim kena parut kelapa sebab nak sangat minum cendol
actually abg maya dah settelkan pasal cendol, tapi saja nk kenakan budak yang dah lama aku x jumpa die ni...lepas ni jadi laki org dah


ini orang paling kuat, xada die x jadi ayam bbq ni, xada dia ni xada mee sedap 
hahaha tq so much azie :)

geng mai bawak anak, aku n ann mai main ngn anak orang je la hahaha 


thanks bg abam2 hot BBQ  :)











alhamdulillah, bangga dengan atik moga2 kami juga mampu kuat beristiqamah
gjot and atik :) 

hahahha yeah dapat jumpa anak mirul :)





ok la apa2 guys nak ngok pic lain boleh pergi ke click here untuk layan gambar-gambar lain.tapi banyak x jadi hahahah sebab banyak nah tangan yg snap:P

sekali lagi maaf atas segala kekurangan dan terima kasih buat sahabat-sahabat yang dah lama tidak bersua, tapi sanggup datang dari jauh.
semoga ukhwah antara kita terus berkekalan hingga ke akhirnya .


“Seorang Muslim adalah saudara muslim lainnya, ia tidak menzaliminya, merendahkannya, menyerahkan (kepada musuh) dan tidak menghinakannya.” (Hadis riwayat Muslim)


last words,

ikhlas buat.

MAHADI,HAKIM,SYAHANAN,ALFINAS,SYUFAAT,ALIF,FAIZ
AMIRUL,SYAHID,AZIZI,NAJIB,AZLAN,RAFIQ,ERMAN

AMMARAH,ROSYANTI,ATIKAH,FARHANA, ZAHARAH,AZIZAH,AZANA,ARNIZAH
ZANARIAH,KUSANTI,LIANA,NORZANA,ZURAIN

2007-2015





sincerely me.

No comments:

Post a Comment