Friday, 27 November 2015

Convocation UPM39



Assalamualaikum.

Alhamdulillah,jumaat barakallah hari ni
Hari ni genap dua tahun dah akak tinggalkan kitaorg

Al fatihah
Mona Lizza Kasim
27nov2013-27nov2015

Ok hari ni aku nak share gambar konvo aku
Alhamdulillah punya la lama baru dapat
Tapi tak pe,sebab kami paham Photographer
Busy,so its ok bah :).

so siapa-siapa nak guna khidmat beliau
Boleh pergi ke fb beliau,dan boleh melawat ig beliau
facebook || muaz uia.
instagram || stalker ig


So pakej amek gambar ni dalam rm350
Dengan 10 org je.

tempat kitaowg cari sendiri, first kat ladang pine UPM,second kat ladang 10 UPM jugak.

Actually aku dah upload kat ig,tp tal share kat fb takut org bising,sebab Keje x lagi,gambar je lebih☹ hahaha but whatever hahaha

Ok jom layan gambo2 ni
Actually mostly gambar ni semua aku edit balikπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚



















 actually ni yg part 2
kebanyakkan gambar dalam ni aku x edit
yang aku edit kat ig aku hihi

aku sebenarnya malas nak upload kat fb, sebab xnak dengar orang mulut busuk cakap2 pasal gambar konvo, aku upload gak sebab aku happy and walaupun konvo dah habis :)

gambar-gambar lain boleh ngok kat ig aku kat sini klik sini !!

ok la, thanks a lot buat kawan-kawan yang sanggup join photoshoot ringkas ni
mana yang baik kita share, mana yang kurang kita perbaiki
moga kita terus berusaha dan insyallah
semoga kita berjumpa lagi

ikhlas dari
cik mya/abby/fatin
student FRSB ( landscape architecture )
batch 16

No comments:

Post a Comment