Wednesday, 4 November 2015

ABBY turn25


assalamualaikum

alhamdulillah aku di beri peluang lagi untuk menulis
nukilan hati yang entah apa-apa.

aku menulis bila hati dan tangan aku mampu bergerak sama.

alhamdulillah , syukur keatas illahi 
2015 banyak memberi cerita kepada diri ni 

28 oct 2015
yang lepas , aku dan abag aku selamat memyambut kelahiran kami yang ke 
25 tahun dan yang ke 28 tahun ( buat abg aku. )

4 tahun bergelar pelajar universiti
banyak mengalaman aku dan di raikan semasa hari jadi aku

flashback
2011-  aku sambut birthday kat the mines masa ni mmula aku kenal semua kawan baru aku.
time ni aku dapat hadiah paling best, sebab kawan-kawan belikan aku hadiah mcm-mcm.
nyanyi dalam foodcourt the mines.

2012- kali ni aku sambut jugak dengan kawan-kawan aku , yang ni birthday aku paling sweet , nak tahu x kenapa? sebab akmal n mieza siap buat video untuk aku :)) terima kasih kawan-kawan

2013- this year im turn-23. ni kali pertama aku sambut birthday ayat flight.
sebab masa hari ni adalah flight studio kami ke melbourne selama seminggu,
yang ni depa nyanyi depan airport melbourne :)

2014- abby turnON 24. kali ni aku sambut birthday kat brunei plak, sebab apa.? sebab aku practical
so kali ni xada kawan-kawan, just staff tapi yang ni pun awesome,:) 
sebab staf buat party and kak hajah leena belanja aku :) 
terima kasih orang brunei :)

and now

2015- abby turnON 25 year old, what's memory i got this year..?
 ni yang aku nak cerita hahahaha

ok hari ni 28oct aku naik bus ke KL sebab nak amek JUBAH konvo 
hahaha aku nak konvo, this one of my birthday present - alhamdulillah

thanks for my dear sweet friends, akmal.mieza.pika.daya.kecik.mizan

usai amek jubah kami pergi lah buat photoshoot
hari ni kitaowg amek gambo kat dewan besar , dataran merdeka and KLCC

amek punya amek last sekali sebelum nak balik, budak2 ni nyanyi lagu birthday tok aku 
betul-betul menghadap KLCC omg ..aku mampu ketawe je
.terima kasih kawan-kawan baik yg hadir atau pun yang wish kat text,wassap and FB.

esoknya
kitaorg ke TBS sebab nak hantar kecik balik .
tengah sedap2 bual tertiba budak2 nya g nyanyi lagi birthday kat TBS oit hahahha
depan kenny roges hahahah korang2 

nah aku belanja gambo this year punya :)

thanks guys :)

birthday girl :)

satu perasaan happy 
saya tuan KLCC

hahahaha terima kasih!!!! sayang korang

masa ni nabil n faes xada, tapi aku tahu dieowg selalu ingat
tq faes n nabil sebab belikan aku kek jugak :)
comel x kek dari faes n nabil :)

hahahhaha , aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak bagi semua sahabat yang ingat birthday aku, wish dari nabil n faes paling x boleh blah hahahaha

apa-apa pun, alhamdulillah buat diri ini kerana terus di beri kesempatan untuk terus bernafas, terus mengenali kawan-kawan yang indah cerita nya
terima kasih allah sebab pinjamkan aku kawan-kawan yang terbaik
buat korang , walaupun aku tak suka cake korang tetap pergi belikan

sebab aku suka ngok korang makan,
semoga aku ,kau dan semua orang di panjangkan umur, diberi peluang memperbaiki diri 
dan semoga berjaya dalam dunia dan juga akhirat.

insyallah

rasanya kali ni je aku dapat sambut birthday dengan kawan-kawan kuliah
terima kasih atas semua kenangan

AKU SAYANG KORANG 

akmal.mieza.amalina.daya.nabil.faes.pika.mizan.kecik.ecah.weng.josam.linda.shim. dll

2 NOV 2015 kita akan bergraduasi
tunggu update :)

salam.

No comments:

Post a Comment