Monday, 31 August 2015

PILIHAN

assalamualaikum

hari ini gua nak share mengenai pilihan

for my future education

mmm siapa yang tak nak sambung study right?

tapi klu kita tidak mendapat restu dari semua pihak apa lah guna

gua nak pinjam bahu seseorang ..tapi gua xada gua xada kawan
gua xada yg nama nya sahabat

gua ada blog berabuk ni ..

masa mula-mula gua suarakan niat hati nak sambung study 
gua tanya mak..
mak aku sambung study ea,..mak diam..diam

berkali jugak la....

tertiba mak jawab ikut kau la..klu kau boleh bawak..:"(
i know have the bad sign
after that adik aku sambung..jangan lepas ni call asek nangis x boleh bawak 

aku tersentak..

selama ni bila aku call mak...
ingat mak jadi pendengar..bila aku down...

what can i say..
i dont believe anyone..

that masa ni abah still chemo
aku dah dapat jawapan permohonan aku untuk ke master program diluluskan 
alhamdulillah

tapi hati ni berkali-kali rasa x kena
mak,family,keyakinan

so hari ni 
aku text abg aku,,..
i just he opinion for my decision..
and guess...he say KERJA

mmmmmm...

i hope i have someone to hug me..and say
allah already hav a good plan for you..

dan aku rasa aku patut lupakan niat aku untuk study dulu..

mungkin ada baiknya

semoga allah permudahkan urusan aku .. :"(



No comments:

Post a Comment