Wednesday, 19 August 2015

PERJANJIAN DIRI

assalamualaikum

alhamdulillah hari ni 19 august 2015

gua dapat email yang sangat mengembira hati gua
walapun sebenarnya gua x berapa gembira..mmm..
KENAPA?

lebih gembira dari result degree gua :)

segala pujian keatas allah S.A.W
sebab dia mendengar cerita , tangisan,harapan gua dalam setiap doa 
akhirnya,,,





alhamdulillah klu nak di ikutkan gua x sempat daftar
tapi gua habiskan top up call mereka2 agar dan akhirnya gua dapat daftar jugak

secara jujur result DEGREE aka final year project gua mmg haru betul,dan  amat mengecewakan
tapi x pe gua janji gua akan buat yang terbaik kali ini

ok nak dijadikan cerita gua terpaksa postpone kemasuukan MASTER  gua ke bulan feb

means second intake
antara sebab utama adalah kondisi abah yang gua harus pandang serius,

gua langsung tidak menjadiakn abah sebagai beban,
tapi 4 tahun gua di UPM gua rasa gua banyak menyusahkan akak gua
dengan dia mengajar,hujung minggu pergi kelas PJJ di utm

sampai kadang2 dia exam die study kat hospital

so aku decide
untuk chemo abah yg berbaki 3 lagi ni
bia la gua je jaga
study boleh tunggu gua..:)

terima kasih dr yazid and my friend amirul asraf atas kepercayaan terhadap saya
thanks a lot miun!!
insyallah semoga allah permudahkan urusan .


No comments:

Post a Comment