Friday, 24 April 2015

APPRECIATION DINNER 2015 BATCH 16TH

assalamualaikum..

24april2015
8.30pm
Gallery serdang UPM

alhamdulillah dapat jugak gua menulis semula blog ni hihi..semua di sebabkan kemalasan yang tidak dapat di bendung.Tapi untungnya kali ni, gua nak share majlis paling rare yang pernah gua hadir :)

majlis appreciation dinner event ni adalah menghargai pelajar-pelajar tahun akhir yang bakal menamatkan zaman berdegree tak lama je lagi...huuuu ye ke :)

hahahaha

ok gua selaku tuan mempunya blog and mewakili seluruh rakyat studio 4 landscape architecture UPM batch 16th mengucapkan beribu-juta,berbiliion tahniah dan syabas kepada pihak menganjur majlis..iaitu pelajar studio 2 landscape sendiri..korang dah buktikan korang mampu..see lect pun cakap ni ada lah majlis yang terbaik yang pernah mereka rasa...good jobs!!

commen2 yang siket2 biasa la..nanti boleh share dengan adik2 korang plak lepas ni...serius gua mmg suka dinner mlm td..

gua nak buat ucapan khas dalam blog gua..sebab semalam gua merepek je masa ke panggil g depan hahaha

tahniah buat pengarah program - zulfakhar aka seksi taniah dan tahniah..keep smile
buat anas,zarul,fatin,akim,chai,zaza,moli,tira,tim,alan,my magician nurdin,huda,chaire,atin,zira,panjang,naz,wan,abu,akmal,izzat,fiona,sudap,sendut dan yang lain-lain..sorry banyak nama x sebut kot..tp jangan risau..korang mmg terbaik..dari yg jaga background sampai la depan.

jom aku nk share gambar-gambar malam td.. :)

banyak kebakaran kecik disebabkan lilin ni malam td hahahahha




one of gift terbaik hahahah good idea :)

best from #artreefellas #arjunaproduction


our prince and the real princess in he life :)

our princess :)


thanks a lot for all super super senior abg faes,abg karam,kak azra,kak shida,arif :)

amal and lion :)





dulu bercinta sekarang kawan :)
 hahaha aku mmg x leh duduk diam..aku amek gambo dengan semua crew event,,but no at all sorry
thanks panjang for dinner,bissan for ur escort gurl and for fiona as MC  :)

the indian gurl,and the good gurl,,moli..i will miss this gurl la :)

orang pahang mmg ensem ke.,.? hahaha this akim! thanks :)

my ex classmate,but please put in ur heart..never hav a word about give up! be strong

hahahah the one of chiness gurl paling rapat dengan gua :)

hahah org perak menang anugerah la malam ni

hahaha ni rambut cendawan...comfem penat dia :)) thanks a lot anas..good poster,gua promotoin..
and one of junior paling baik..:")

our lead in class :)

tu dia bakal motivated kita hahah cik izat J..huhu kelas nama gua bg ,...ahahaha

adik beradik dari asasi :)


hahahaha gua akan rindu budak dua org ni...waaa xleh nk cakap ape...korang mmg baik
mmg terbaik...tq kesayangan  :)

hahaha tu dia..mtm k10..klu jumpa mic...hahahah naz,zaza,tim..:)

mc gurl..mis fiona :)

:)

Add caption
                                hahaha ok yg melengkung2 ni ada lah sumbangan GOPRO hero4....


chiness gurl teh,tan and lion :)

bila playboy jengka jumpa gopro hahahha

hahahaha selfie sendiri bila tunggu turn nk cari seat :)

hahahhaa the best pic hahahah

studio 3:)


our mr,president for this event




dah boleh tunjuk mak mertua hahahah

















hahahah penat ye ngok gambo hahahha sebab banyak muka gua kan..hahah dah blog gua..suka hati gua la nk bubuh...hahahha

sekali lagi jutaan tahniah dan terima kasih buat semua yang bertungkus lumus menjayakan majlis...maaf dari sy sendiri yang agak garang dan kadang2 kurang ajar dari segi bahasa..tp one thing for all junior..aku syg korang semua :) 

doakan kami pelajar tahun akhir untuk berjuang..

next entry ..pasal percutian gua..ahad ni