Tuesday, 17 February 2015

Terhakis



assalamualaikum :)

alhamdulillah hari ini memamg aku ada mood gila

sebenarnya sepatutnya aku update cerita sepanjang aku practical kat brunei

tapi mood tu x mai lagi hahaha

hari ini just aku nak share satu lagu yang aku dengar..

woow terasa mendalam..

lagu by handsome boy..
aweera



mostly banyak bad story kita dengar pasal mamat ni after 
AJL2014

for me siapa yang tak sedihkan bila ke buang or ganti mcm tu
but itu adalah rezeki...

ok..entry kali ni aku nk cerita pasal lagu dari 
drama NASUHA



for ur information aku malam td bersamaan
17/2/2015

baru je aku ngok cerita ni..sbb adik aku p tukar channel

hahaha aku tertarik dengan lagu ni...

tapi setakat ni xada la full lagu ni

tajuk die 

TERHAKIS

lirik :

Kasih
Benarkan aku menjelaskan
Segala apa yang terpendam
Didalam hatiku ini
Sungguhpun kau tak pernah ..tuk merasainya
Malah kau tak pernah lagi hiraukan
Tentang perasaan hatiku
Berakhir sudah semuanya yang telah kita bina oh bersama
Pedih hatiku pernah kah kau terasa sakitnya..

ok klu nak layan video

but if korang ada full lagu die share2 la :)


korang boleh klik tulisan berwarna bawah ni

 ok bye2..

nanti aku nk update pasal drama ke dua yang buat aku jatuh cinta

hahahaha 

apa lagi klu bukan dari pelakon kesukaan aku

syukri yahya :)

ASAM PEDAS UNTUK DIA