Tuesday, 10 June 2014

terbang T U N D U K

assalamualaikum:)

hai korang :)
ke hai owg yg baca entry ni:)
mana-mana lah :)


hihi
aku just nk buat entry ni sebab...
sebab nak share kat korang lagi 
akak puisi terHEBAT 
antara paling aku ske
puisi ni
PUISI DALAM JAMBAN
klik  SINI :)

ini ar FYNN jamal :) 

saje amek pic die guna tudung..
sebab lagi indah :)

 cari dia disini
youtube : menonton segalanya

ok korang leh cari die kat link2 atas tu :)

tajuk entry ni sebenarnya sempena 
lagu baru beliau yang sangat2 best :)

semangat! yeah! hahahah

kak fynn ni ada sowg anak yang sangat-sangat comel :)


 ini ar anak kak fynn :) bakti arjuna fitri..

sesuai dengan nama

ok ni aku nk ar tujuan sebenarnya,...
nak share lirik lagu TERBANG TUNDUK!

setinggi mana kita jangan sampai kita lupa pada yg bawah..:)

Bertahanlah, wahai raksa, jangan kau terhenti
Berpautlah, wahai nyawa, ini bukan mimpi
Saksikan dengan mata
Rasakan dengan jiwa
Kau sedang tinggi
Jauhnya kau terbang
Siapa sangka?
Getir yang menghalang tak besar mana
Payah payah semalam
Moga mudah selama
Tiap apa yang mematah tegakmu
Tiap yang menolak
Tiap yang memijak-henyak
Biar di belakangmu
Jangan dikenang
Moga dibuang dendam dan sayu
Tuhan
Jangan kau izin aku lupa
Jangan kau biarkan aku mendepang dada
Pasakkan hatiku pada kaki
Paksakan ku tunduk sehingga mati.

Lagu : Terbang Tunduk
Artis : Fynn Jamal

ok selain tu leh dengar disini juga
klik sini dan sini

ok bye..salam :)

No comments:

Post a Comment