Sunday, 9 March 2014

a.l.o.n.e

assalamualaikum...

lama aku tak menulis dalam blog ini ..

macam2 belaku sekarang...

hari ini 6mac 2014

dah hampir 3 minggu aku memulakan kuliah pada semesta ke 6 ini'=

semuanya kelihatan normal tapi tidak...

ALONE 

ape perasan itu...?
tu ar perasan berseorangan...

mmm..
hari ini aku ada presentation studio...

mmg teruk hasil presentation aku...
nasib baik dr osman jenis memahami..tanpa menjatuhkan 
semangat...
walapun die tahu aku telah melaukan kesalahan...
die tetap puji..tp die mintak
bagi
kami yang melakukan kesilapan ini tidak mengulangi...
 perbaiki apa yang kurang...

terharu sangat ada lect yang cuba memahami hati pelajar...

serius mmg time tu aku down sangat..
sedih dengan hasil presentation
aku dah menghampakan diri sendiri...
selain owg disekeliling aku

aku kena berusaha sendiri...
aku kena berdikari... :"(

masa aku sedih macam ni aku tiada sesiapa untuk aku berkongsi....

aku x percaya pada sape2 untuk aku berkongsi 
rasa dan duka aku...

mmmmm..
aku nk call mak abah...
aku xnk dieowg rasa susah hati sebab masalah aku belajar...
aku text kawan-kawan aku yang rapat...
tapi untk aku ceritakan segalanya mmg tidak akan mungkin...

aku rindu kawan-kawan aku yang dah tiada tu... :"(

jadi bila aku sedih..bila ku tiada siap2 nk berkongsi..
semua aku kongsikan bersama allah..
die ar meneman luka aku...
air mata aku hanya bersama allah...

ya rabb..
temankan aku ye..
insyALLAH
aku akan berdiri.


ya allah kau permudahkan lah urusan aku untuk belajar dan terus maju... :")

No comments:

Post a Comment