Tuesday, 31 December 2013

2014

bismillahhirahmannirahim...

assalamualaikum...

lama dan sangat lama gua x menaip ..
entah ejaan apa yang salah lagi nanti aku buat
hahahaha..

2014?
ape tu...
hari ini 01-jan-14/3.29a.m

aku masih di studio...
buat ape..? berpoya-poya dengan kerja-kerja studio ar
MCM biasa:)

sambutan tahun baru..?

ok memula sepatutnya mlm ni aku nak 
TURUN 
ke dataran,untuk mengikut bantahan...

tp mak abah x izinkan...

so,ape yg aku nk buat? 
fika,mizan,amalina,daya,akmal,mieza

ajak g putrajaya...untuk ke pasar katanya..

last2 merayap ke konset tahun baharu...

ok ITS MY FIRST TIME 
g tempat-tempat mcm tu...


ape yang aku boleh ckpkan:

1
putrajaya jadi satu tempat berkumpul dan santai
2
ada aktiviti yang bg aku ..best mcm kat melbourne..
remaja main sketboard...berchat together..
3
mat-mat moto yang bg bad view...
bad view yang mcm mana..??
dengan longokkan moto mcm tah...

cara pandangan yg aku rasa takut nk stay sana...

so...sambut tahun baru ..mcm biasa kat fakulti lah kan..hahahah

ok ..ni picture from my junior...





 mcm biasa...budak-budak landscape akan duduk terpacak kat hujung tandas lelaki..

melihat tempat2 yang ada bunga api...

hahaha bukan meriah apenya..meriah kitaowg berkumpul..

hahaha


penutup tahun 2013...

bermacam-macam pengalaman...kemanisan..kedukaan tercipta
tanpa diduga oleh aku...

dari aku dapat result 3.00 ke atas..:)
dengan aku ke melbourne...
dengan abg aku kawen....
kehilangan akak/sahabat...mona lizza
barang naik...


menutup 2013 yang sangat2 sedih dan entah ar

saki-baki 2013 habiskan perjuangan studio..
last submition 06012014..

ok ni aku nk share sepanjang jalan-jalan
kat putrajaya td...

klu boleh xpayah ar buat-buat konset mgarut ...















No comments:

Post a Comment