Saturday, 23 November 2013

MELBOURNE AUSTRALIA mukahdimah :)

assalamualaikum....

alhamdulilah...akhirnya dapat jugak aku menaip semula didalam blog ni..
hahahaha mcm2 cerita aku nk share ngn korang...
ok..tok entry kali ni aku nk share pasal aku pergi TRIP ke
MELBOURNE australia...

hahahah ape yang dapat aku ucapakan...melbourne mmg 
satu bandar yang sangat2 cantik...orangnya yg peramah..

dan satu yang aku belajar...
bila kita dinegara owg kita ..kita
akn mudah menjadi owg yang cepat belajar...
contoh mcm aku yg kurang pijak speaking....but aku 
try gak nk bercakap dengan mat salleh sana..hahaha

ada susah nk manisnya bila kita owg nk terbang ke sana...
contohnya...
ada team yang x nk follow...bg aku benda ni mmg ar mahal tp
BERBALOI....
mmg syg ar sape x join..ahahhaa

ok...aku nk share ckit pasal bajet kita owg kat sana...

ok tok bajet ...tiket kitaowg buh dalam rm1500..
makan rm500
trasport dalam rm200
lain2 ekot korang...

ok sbb naik AIRASIA,..maka tiket dapat ar di bajetkan :)

so senang kata bajet kta owg semua bawah rm2k..:)
murahkan...sebab kat sana kita owg bawak mknan dan masak :)


ok nantikan entry aku seterusnya untuk hari2 kami semua kesana ;:)

bye :P

2 comments:

  1. Nak tanya biler tu awk g melbroune?brape hari

    ReplyDelete
  2. FENDI sorry baru ngok komen...28 until 4 nov...dalam seminggu gak r...nape...?

    ReplyDelete