Wednesday, 16 October 2013

KANCHING RAWANG

assalamualaikum.....

21-9-2013

sekali lagi aku terlewat untuk update story pasal life aku...
bukan ape aku jadikan blog aku ni tuk public diary..sebab aku nk share ape yang aku buat,,..

ok korang mesti tertanya2 ape tu KANCHING...
ok kanching ni actually satu HUTAN LIPUR...untung sem ni...ini ar tempat pertama kita orang g
hutan lipur kanching rawang...
tempat ni ok sebenarnya,,,,just need maintain yang berterusan...sampah...allah..mmg banyak sangat
yg aku tahu hutan ni mempunyai dalam 8 tingkat air terjun...aku just dapat naik 2 je..sbb x larat

hahahahaha....:))

bukan ape..dah lama kot aku xnaik2 bukit ni..aktif lagi ar x....naik tingkat 2 pun..mcm dah putus nyawa...
hahaha
ok nak masuk tempat ni sorang kne cas rm2 klu xsalah nak parking area rm5...

apa lagi yang leh aku sharekan...changer room disetiap stage tu mmg buruk/busuk...sptutnya mmg kne ada orang jaga...tp bilik air die yg start nk masuk tu terbaik...

ok..ape2 pun jom layan gambar :P
bahagia ko faes


daya suka bermain air

anak-anak buaya hahaha

the pinking princess





aku rasa nk ar pic paling aku ske...
and this from my hand:)





untung dapat panjant tinggi2:P






puteri bersiram :P


hahahah tahniah berjaya terbang

anda jugak :P

dah boleh masuk majalah playboy jengka...hahaha


alhamdulilah....selesai aktiviti kitaowg ...sebenarnya kami2 ni ar selalu bersama,,,
bagi dak laki..faes n nabil ar selalu ar ada ngn kitaowg...:)

so guys! gud nite...nantikan entry the big day for my family ^_^

salam:)

No comments:

Post a Comment