Sunday, 15 September 2013

KTM



assalamualaikum....

alhamdulillah..lama aku x update apa-apa dalam blog aku ni...hari ni dah masuk minggu ke-2 aku masuk kuliah semula...semuanya dengan benda baru...
kolej kediaman yang baru....mmm terima kasih mak abah sebabkan ringankan beban aku....
terima kasih bagi motor..klu xada mmg susah ar aku...dengan laptop rosaknya...nasib ada moto dapat ar aku g fakulti awal tok siapkan assignment :)


untuk entry kali ni aku nk share/ ibarat dairi aku ar....aku nk cerita pasal pengalaman pertama aku menaiki KTM/MRT tok pergi ke LOW YET and BERJAYA TIMES SQUERE:)

Hahahah sebenarnya nk kata pertama kali x lah...sebab aku pernah jugak naik mcm monorel/ktm ni masa aku kat THAILAND..so xada ar pelik mana..just kat sana semuanya lagi canggih dan maju..hihi

so ni ar gaya muka aku menunggu KTM datang :)
hahahha ni ar aku...dengan beg laptopnya...
hahaha kat tepi tu ada mamat ensem..hahaha :P

ni ar budak2 yg dok gajar aku naik KTM malaysia
paling xada keje....meniru gambar apa2

1 comment: