Thursday, 25 July 2013

S.A.R.A.W.A.K


assalamualaikum...

akhirnya...entri pasal aku pergi ke sarawak dapat jugak dibuat...hihi...bukan ape...klu dah malas aku datang...memang aku x akan buat ape-ape pun..hahah sengal kan..ok ar

dalam entri ni aku nk story gak its my first time aku nak KAPAL TERBANG...:)
ok aku pergi sarawak ni dengan mak aku...hahahah tiket plak..? tiket aku plak di sponser oleh mak aku:)
memula aku ingat abg aku..ceh! hahaha
nampak x ni...hahahah ini ar kapal terbang pertama yang aku naik.hahaha
pelik kan aku x takut langsung..hahahah
padahal ini first time aku:)

dan ini adalah tiket pertama atas nama aku sendiri..hahahah
yeah!!

ok..dalam 1 jam setengah aku dah sampai ke bandar KUCING...hahhaha excited gila
sebab kat sana xda ar pembangunan yang rancak but ok ar...
kami kat sana duduk di kg SANTUBONG SARAWAK:)

ok..jom layan pic2 aku kat sana:)

nampak x dari jauh bukit SANTUBONG...

dalam kereta dengan abg JJ:)

ini lah bukit santubong...
dan ini adalah kawasan perkampungan makcik aku:)

mak aku dan makcik aku..hahahah
mner x happy belakang rumah dah rumah makcik aku:P

hahaha gambar ni x cukup cantik..hahaha baik dtg ngok sendiri..
ngok gunung2 yang menembusi awan...sangat2 cantik ciptaan ALLAH


kediaman sape ar ni :)

dimanakah kami :)

:) saya disni:)

koleksi buku2 abg JJ

die seorang yang suka melukis:)



hahaha inilah laksa serawak :)

kami dibandar kuching :) pakcik ni dengan gaya kaum mereka...
menjual hasil bumi:)

abg JJ ..pintu kedai yg cukup menarik dan unik...itu lah SARAWAK:)

sungai buaya!! hahahaha

SUNGAI SARAWAK :)

balik shopping:)

hahahah ngok anak sedara aku...nama die PUTERI :)

aku jalan-jalan naik motor dengan mak aku :)

kami ke pantai lagi :)

dah xada orang nak amek gambar aku...jadi terpakse lah amek gambar sendiri :)

santubong!



serius kat perkampungan sini mmg banyak kedai ..ni kedai bandle :)


kami di pasar sarikit sarawak

kain pelbagai level...

bukti..mak aku bershopping..hahaha

kraftangan:)

rotan:)

mak aku beli punya ar banyak kayu manis..pastu nak naik kapal terbang..leh die xnk patahkan..hahaha
mak2

tahu ape aku ngok..??
gudang oit..besar!




jalan2 dengan mak aku :)


buat mak aku.terima kasih mak bawak aku g sini..
klu nk tahu..yg berdiri tu..adalah mak aku:)

last sebelum berambus...aku tulis kn sedikit kenangan kat sini dengan kwa2 aku


No comments:

Post a Comment