Tuesday, 23 July 2013

KAD raya tahun 2013

assalamualaikum...

hihi..alhamdulilah..dapat jugak aku menaip kat dlam blog ni..hahahaha
before ni aku nak menulis pasal kembara aku ke TANAH SARAWAK..tp malasnya..hahahaha
tp disebabkan semangat PUASA dan RAYA...jadi entri ni pembuka blog minggu ini..:)

korang-korang...
aku rasa aku masih x terlambat nk mengucapkan selamat menyambut bulan yang mulia...
salam ramadhan buat semua warga muslim...

ok...
berbalik kepada tajuk entry aku KAD RAYA 2013...
apa yang korang rasa if dapat kad raya or tulis kad raya to all ur friend..? hahaha for me...
im so excited!! ahhahaha dan itu yang aku buat skung...ko orang ada..? xada kan :)

perasaan..??
ok bg aku membuat benda2 old school ni...adalah satu benda yg awesome...cost why..sbb ia mengingatkan aku pada zaman aku kecik2...and..aku ni jenis yang suka kumpul benda2 yang menjadi memory pada masa aku tua nanti..hahahahaha :) ok..

now i want share what im do at the day ^_^
taaaada...hehe murah je kad2 ni..tp sweet kot aku ngok...
hahahah klu boleh aku nak beli banyak2..hantar kan semua member...
tapi yang ni je aku dah sakit tangan menulis:)

kelas ko jah..ahahahha kad ni sape ar dapat..:)

hahaha ni separuh dari senarai alamat2 member aku yang aku mintak :)

hahaha bestnya..klu aku dapat kad raya gak..hahaha
xpe ar ..if xdapat..kita memberi pun ok gak kan :)

menulis dengan pen yang terhad..coz why..
ini ar sebab pemalas nk bawak barang2 balik masa cuti sem :)

surat ohh surat...eh salah
kad raya..ohhh kad raya:)


ok ni antara kad2 yang aku dah siapkan...
separuh ar...sebab nk hantar awal2 sebab sian kat pakcik posmen..
klu aku bg banyak2 sekali gus..:P

taadaaaa...sape kah beliau2 ni :)

kepada tuan tanah :)

alhamdulilah...akhirnya..siap jugak...

ok ar...alhamdulillah..akhirnya...dapat aku siapkan satu entry ni...
semua ni disebabkan kan perasan excited aku terhadap kad raya ni...ok
see u next entry ^_^

2 comments:

  1. haha. postla kt aku satu :D

    ReplyDelete
  2. hahahah sorry baru nk reply..hahaha nk jugak ke...tunggu raya haji je ar..aku bg kad jemputan :)

    ReplyDelete