Monday, 20 May 2013

SI GAJAH TELAH AKU TAWAN

salam...hahahaha x memasal dalam hari ni aku tulis 2 entry ..sebab lama x cerita tu nk cerita...ok
sebenarnya aku nk story pasal perjalan aku selama seminggu ke THAILAND NEGERI si gajah...ahhah
serius ni adalah pengalaman aku yang pertama...mmg best sangat....
pertama kali aku naik KERETA API,pertama kali berjalan ke negara luar..dan mcm2..HAHAHA dekat sana pun alahai susahnya....sebab bajet lari...tp kami still leh hidup...banyak tempat kami pergi

masa first date : kami jalan2 kat bangkok
second day : kami jalan ke daerah pataya...
3 hari lepas tu kami melepak dan merantau ke satu daerah jauh dari thailand...iaitu CHIANG MAI^_^

JUST nk share...pergi ar merantau kemana2 sebab banyak benda yg kita leh dapat dan ia tiada di negara kita...:)
ok bus dah sampai ke padang besar

nama dia nabil anas...
one of my best friends....susah jalan klu x ad die..
orang nya bagus dalam buat kje hahahaha puji2 ckit

wall die cantik dengan gravity..
me and faes..ape seyh  mata faes mcm tu....

in my life...first time kot aku naik benda ni!!! hahahahahaha

dalam kenangan depan hotel..di mana aku dengan budak2 ni kusut cari duit
sebab DR MURAD amek duit kami..

hahahah ni adalah 7e dimana kami mencari sumber halal insyallahnya...
hahahaha megi ohhh megi...hahaha

transportation in thailand

nk ke pataya...bukan betik tau nama tempat:P

kreatif kot!! guna pasu je...

didalam taman yg indah!!

kami depan hotel thailand..

me n my best friend
depan hotel YMCA
the best taman... half in my class-mate
hahahaha...
masa dalam hujan ni kot!
orang kebulur...
istana kot..
cikgu syuk...huhu
budak stress
queen SARIKIT
tomyam kat sini mmg the best!!













hahahhaha aku jem nk tulis ape...semua sebab amalina sengal n x guna...bengong!!! eerrhggghhh!!!

No comments:

Post a Comment