Monday, 27 May 2013

JOHOR-SETIA DESIGN-3D MODEL- LEGOLAND-

salam dan salam....
mmmm...sejak dua menjak ni mcm2 berlaku....itu ar ini ar...keje itu ar ini ar...mmmm adat ar jadi manusia..mcm2 benda kena buatkan...so tok entry kali ni...aku just nk share trip kitaowg ke johor plak...
trip ke johor ni..secara honestnya...aku memula nk ckp...mmm joho..?? knp johor..sbb trip kami ke singapore x dibenarkan oleh pihak FAC..sedih ea.... hahahahah

BUT...BUT...ada jugak yg bestnya kat sini..salah satunya..part masa dekat SETIA PUNYA COMPANY...designnya bg aku ..nice^_^ and model 3d die..perrhhh!! entah bape lama dieowg buat...ok...ni gambar2 yg aku nk share ^_^ gambar2 ni ada gak dalam fb aku...
dah mcm kereta betul kan...hihi

yg ni aku lupa projek ape..yg pasti nya...projek ni dah  jadi dah pun

nice

parking area yg lawo bila aku yg snap ...muahahaha

idea design tok playground

pin2 pin

lighting yg aku suka...haha

salah satu design yg aku suka dan aku apply dalam design aku...just
xad ar sebijik mcm ni...but lebih kurang sama:)

farhana-ila-ain

ini namanya.. water spoul

yg ni juga aku suka...lawo...leh tukar dalam element lain
contohnya pavewash,tar or lain2..

ini amoi sesat..huhu
weng-amal-saya-daya-azra-setia casadia

kami didalam company SETIA

cepat2 tiru form dieowg..hihi..xad ar klu nk guna..olah ar..mner tau dapat
g baguskan idea nya...

persepktif

part of members:)


yg ni kat PUTERI HOBOUR kota iskandar
salah satu gambar yg aku suka ngok...xtahu ar nape

untuk kali keduanya
aku berjaya sampai ke TANJUNG PIA...hahahha
ok ekologi kat sini ..sangat2 ar teruk ye...mmm dah kali kedua..still
mcm tu gak..

ok ar...sampai disini ar...perkongsian aku malam ni..hahaha gambar lama saje masukkn tok buat kenangan...mner ar tau kan...skung ni aku ngn amal-azra yg dok mbuta kat bawah ni-nabil -daya-faes-ecah-mona-n fikah ada kat studio myiapkan kerja2 kami..ok gud nite and ape2 ar..hihi

salam...

No comments:

Post a Comment