Sunday, 10 March 2013

Chinese NEW YEAR

SALAM

hai korang...hihi ari ni aku nk cerita pasal sambutan tahun baru cina kat FAKULTI REKABENTUK DAN SENI BINA TERCINTA aku...apa yg aku dapat simpulkan aku bangga dengan semua BUDAK KELAS AKU BACELOR LANDSCAPE ARCHITECTRE 2011/2012 sbb sama2 mbantu mlancarkan aktiviti ini..walaupun ini bukan event kelas n ada diantara budak kelas aku bukan ajk pgram ni..tu ar namanya KERANA KITA SEBUAH KELUARGA :) Mmmuuahh syg korang...

ok done,now aku nk share gambar yg aku curi dari fb FRSB..hihi.. walaupun ape pun kekurangan yg ada kita cuba perbaikinya lain kali yer...insyallah

                    aku nak perkenalkan pengarah program tahun baru cina ini:)


linda selaku bendahari kelas yg garang
tahniah :)
linda i curi gambar u n shim tau:P

ini plak adalah buah hati linda,shim die jugak ar banyak
membantu dari segi buat poster,buat kepala naga..:))

ini adalah mina senior n selaku pelajar tahun akhir
becelor rekabentuk industri
mimi,banyak sangat membantu dari semua segi!
tq mina...:)

taadaaa ini adalah senior aku yg terbaik!!
adibah karim,sedih bila pikir nanti die xad:(
sbb dia ar banyak menolong kami dan semua orang dalam FRSB:)


mereka antara yg terpenting!!
ok ini adalah antara gambar semasa program berlaku:)

antara mereka yg sempat kita orang bergambar :)

ini ada ar awek2 studio 2 landscape:) tq2:)


ini ar kepala singa yg shim tacap2 :)


antara performn yg ada:) ni gabungan aki2 n aki 3 :)

ok:)


2 comments:

  1. tahniah buat kalian ye.. sayang FRSB

    ReplyDelete
  2. tq mawar :) alhamdulilah...semuanya berjalan lancar wlpun lagu xad:)) hahaha

    ReplyDelete