Saturday, 2 March 2013

assignment seorang PELAJAR

salam...

hai..:) memula aku nak minta maaf pada sapa yg membace entri aku yang bawa ni..:) entri yang sebelum ni ar...
aku just luahkan apa yang aku rasa.

ok ar,hari ni aku nak cerita pasal assgmnt aku yg dah berlongok2,,dan aku x tahu nk buat yg mana satu ar...pening pale aku..aku rasa nk tido je..malas layan semua benda..hahaha

ok studio...
mmm,sedih dan sangat sedih ar dengan ape yg terjadi..tp xpe ar..insyallah aku dan yang lain2 akan cuba buat yg mampu..

falsafah
- ok ar..~~ hahaha bukan x paham cuma..ades aku x minat sangat sejarah..buat aku akan cuba buat yang terbaik:)
subjk ni,ada 2 assgmnt skung..individu n group..group x lain dan x bukan amalina ..ee xad orang lain ke --" asek2 minah ni
ngok muka die pun aku nk muntah dah ni..=="

 next!

subjek yg aku tunggu2 dengan debarannya...:)

urban planning
- yg ni pun ada 2 assgment n dua2 aku dengan minat atas ni..hahahahah ape ar nasib aku..hahaha ke dia yg ske dengan aku..muahahah xpe ar amal..aku redoh je ar..hahahah

subjek yg memenatkan dan menghitamkan aku !!

operasi dan implementasi

ni ar yg kita owg kne buat
ni ar site kita orang dengan bertemakan ROCK GARDEN :)

HAHAHA ni adik aku sowg..deq yoh..panas ea !!

ada lagi satu kelas yg best n lebih kurang mcm ni iaitu

concreation:)
- kelas kita belajar ar mcm ni nk buat sesuatu bahan concreat..so lepas ni klu nk kje owg nk tipu x leh ar sbb kita dah tau..ceh waaa..tahu ar sangat

hasil yg diperolehi
ini ar lect yg aku rasa baik dan paham kita owg..
LAr.asyraf rahman :) ni kelas teori

pecah rumah! nabil :)
  

best buat keje ramai:)

laki bini :)
hahahah ni ar setakat minggu ni...aku rasa sem ni tenaga dan otak kne sama2 gerak klu x mmg tinggal ar...gu bye!! hahahaha

ok klu ada lagi benda aku update ar..daa tatatititutu..! salam!

No comments:

Post a Comment