Sunday, 10 March 2013

TELUK BATIK kami JAJAH!


ok dah sampai sudah :)





SALAM....

hai2 geng,nini tajuk entry ni mak ai mcm gengster plak..muahahaha xad ar saje je...:)
ok untk entry ini aku nak cerita pasal kami SEHARIAN berjalan ke negeri PERAK:)

sebenarnya aku xrancang langsung nak pergi,tp disebabkan aku memikirkan aku xpernah miss ape2 program dengan classmate aku n aku sendiri xnak lepaskan peluang bersama mereka sementara sempat ini....:) ok dijadiakn cerita kitaorang gerak dalam jam 9 pagi
n sampai kesana dalam jam 2...sebelum sampai kita orang g cari mkn..n jumpe satu kedai yg jual asam pedas ikan pari! sedap! hahahaha tp xad gambar:) hahaha

sampai sudah :)

muka lepak!

waaaa,,.. mcm bahagia sungguh semua..!

hahahah yg main game ini dayah,faes n iskandar..hahaha
padan muka korang sakit2 badan main benda ni..hahaha

ini kami round2 sekitar pulau :)
selepas penat berjalan!


tempat ini mmg best!
antara gambar yg paling best! n envrmentnya:)
:)
indahnya:)


hidayah_faes
hahahah dah mcm pre-wedding aku ngok
klu korang kawen t bagi tau ea...serius korang mmg sesuai sangat:)



lawo gila!



berbezaan ketinggian:)
 i like:)

penat2 mkn..hahaha kat sini ar paling lawak sebb ada mamat  india ni bt lawak..haahha

kitaorang lepak kat perak sampai pagi,tempat ini mmg best gila sampai aku pun pelik budak2 n
family kat sana sanggup berjalan mlayan anak2 dieowg:)

faes-daya-saya-nabil-kecik-zul-iskandar-mieza- akmal

walaupun kita2 je pergi...sebenarnya aku harapkan satu kelas kita dapat g :)
sebab best:) layan pale korang yg gila2 ini :)

Chinese NEW YEAR

SALAM

hai korang...hihi ari ni aku nk cerita pasal sambutan tahun baru cina kat FAKULTI REKABENTUK DAN SENI BINA TERCINTA aku...apa yg aku dapat simpulkan aku bangga dengan semua BUDAK KELAS AKU BACELOR LANDSCAPE ARCHITECTRE 2011/2012 sbb sama2 mbantu mlancarkan aktiviti ini..walaupun ini bukan event kelas n ada diantara budak kelas aku bukan ajk pgram ni..tu ar namanya KERANA KITA SEBUAH KELUARGA :) Mmmuuahh syg korang...

ok done,now aku nk share gambar yg aku curi dari fb FRSB..hihi.. walaupun ape pun kekurangan yg ada kita cuba perbaikinya lain kali yer...insyallah

                    aku nak perkenalkan pengarah program tahun baru cina ini:)


linda selaku bendahari kelas yg garang
tahniah :)
linda i curi gambar u n shim tau:P

ini plak adalah buah hati linda,shim die jugak ar banyak
membantu dari segi buat poster,buat kepala naga..:))

ini adalah mina senior n selaku pelajar tahun akhir
becelor rekabentuk industri
mimi,banyak sangat membantu dari semua segi!
tq mina...:)

taadaaa ini adalah senior aku yg terbaik!!
adibah karim,sedih bila pikir nanti die xad:(
sbb dia ar banyak menolong kami dan semua orang dalam FRSB:)


mereka antara yg terpenting!!
ok ini adalah antara gambar semasa program berlaku:)

antara mereka yg sempat kita orang bergambar :)

ini ada ar awek2 studio 2 landscape:) tq2:)


ini ar kepala singa yg shim tacap2 :)


antara performn yg ada:) ni gabungan aki2 n aki 3 :)

ok:)


Saturday, 2 March 2013

assignment seorang PELAJAR

salam...

hai..:) memula aku nak minta maaf pada sapa yg membace entri aku yang bawa ni..:) entri yang sebelum ni ar...
aku just luahkan apa yang aku rasa.

ok ar,hari ni aku nak cerita pasal assgmnt aku yg dah berlongok2,,dan aku x tahu nk buat yg mana satu ar...pening pale aku..aku rasa nk tido je..malas layan semua benda..hahaha

ok studio...
mmm,sedih dan sangat sedih ar dengan ape yg terjadi..tp xpe ar..insyallah aku dan yang lain2 akan cuba buat yg mampu..

falsafah
- ok ar..~~ hahaha bukan x paham cuma..ades aku x minat sangat sejarah..buat aku akan cuba buat yang terbaik:)
subjk ni,ada 2 assgmnt skung..individu n group..group x lain dan x bukan amalina ..ee xad orang lain ke --" asek2 minah ni
ngok muka die pun aku nk muntah dah ni..=="

 next!

subjek yg aku tunggu2 dengan debarannya...:)

urban planning
- yg ni pun ada 2 assgment n dua2 aku dengan minat atas ni..hahahahah ape ar nasib aku..hahaha ke dia yg ske dengan aku..muahahah xpe ar amal..aku redoh je ar..hahahah

subjek yg memenatkan dan menghitamkan aku !!

operasi dan implementasi

ni ar yg kita owg kne buat
ni ar site kita orang dengan bertemakan ROCK GARDEN :)

HAHAHA ni adik aku sowg..deq yoh..panas ea !!

ada lagi satu kelas yg best n lebih kurang mcm ni iaitu

concreation:)
- kelas kita belajar ar mcm ni nk buat sesuatu bahan concreat..so lepas ni klu nk kje owg nk tipu x leh ar sbb kita dah tau..ceh waaa..tahu ar sangat

hasil yg diperolehi
ini ar lect yg aku rasa baik dan paham kita owg..
LAr.asyraf rahman :) ni kelas teori

pecah rumah! nabil :)
  

best buat keje ramai:)

laki bini :)
hahahah ni ar setakat minggu ni...aku rasa sem ni tenaga dan otak kne sama2 gerak klu x mmg tinggal ar...gu bye!! hahahaha

ok klu ada lagi benda aku update ar..daa tatatititutu..! salam!