Sunday, 3 February 2013

siapa NADZRI ZAINAL ABIDIN..??



salam...


 "jika saya nak kan sesuatu,saya akan pastikan saya dapat dan saya akan lakukan nya dengan bersungguh-sungguh "  nadzri zainal abidin 
hai ^_^ hahaha...skung aku just nk share yang aku sangat2 happy^_^ hahahah
u know what! entah ar serius aku mmg minat mamat nama NADZRI ni...hahaha
orangnya tinggi berasal dari kulai johor :) mohd nadzri bin zainal abidin nama sebenar kepada jepp SEPAH!!...hahahaha ok aku nk cerita ckit  BIODATA dia:)
ok jepp ni berusia 26 tahun,lahir pada 9 april 1985.:) jepp ni jenis orang yang rajin tolong mak abah die ( info aku google semua cable tau ) hahahah dan die TIDAK suka minum minuman berICE..tapi makanan kgemaran..mesti ar ASAM PEDAS JOHOR!! Hahaha..:) jepp paling suka asam pedas ikan pari :) dan yang paling penting die meminati MAN.UNITED!! hahah sama mcm aku...paul ada ar pemain kegemaran die:) hahaha ada mcm2 g nk cerita lg..tp! xnk share..:P nk cari sendri:) ok kat sini aku nk share gambar2 die yg aku edit sbb xad keje:)

sebab aku minat die :)
sebab lawak die semua leh guna dimana2
lawak die sempoi,sbb aku pun ske mlawak mcm die..hahah ( ye ke..?? mcm x je ==" )
hihi
die kalau serius sampai pkai spek,,,serius..HENSEM! hahahah so,jgn ar ckp aku gedik sngt..sbb entah ar..perasaan minat ttbe dtg sjk aku follow MAHARAJALAWAK :)

OK,now ngok ar bawah ni..:)


taraaaa..!!!! gila x aku...?? sampai mcm ni aku minat mamat ni..
ape diguna ar...hahahah

ok...yang aku paling ske bila die balas twit aku..hahaha


ngok ni....YA ALLAH gila aku dibuatnya
pengsan jap! hahaha

yang bawa ni antara gambar koleksi gambar jepp yg aku ada n yg paling aku suka!!
muka die x ar ensem mana..tp dengan lawak die...
haha itu semua x penting! hahaha
yg ni biasa2 je...tp aku xske rambut die ni..:)

yg ni ada ar kereta jepp:) jepp ada 2 biji kereta..:)
satu HONDA CIVIC JFN 72 dulu warna biru..
skung kaler puteh,syg gila ar die tukar kaler...:(
smartkan :) hihi

lagi satu kereta ni die baru beli:)
MINI COOPER OLD SCOL
BG 7925 warna merah
pelik aku ngn jepp ni..dia dah ar tinggi,tp beli kereta kecik,
ataupun die menilai sesuatu dgn nilai seninya...

ok ar...sesungguhnya jep mmg kreatif,xcaya g try cari time die buat  karya art die
ok ar,,saper pun die..wlpun dah kawen ke die t..aku still akan minat die..
dont worry:)
wpun kita ske manusia tu...jgn lebihi kasih kita lebih dari
ALLAH S.W.T

SELAMAT MALAM 12.07_4.2.2013


7 comments:

  1. wah minat tol ko ngn dia ye terima kasih sudi follow blog aku . ni entry untuk ko:)
    http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/followers-mingguan-7.html

    ReplyDelete
  2. wpun kita ske manusia tu... jgn lebihi kasih kita lebih dari ALLAH S.W.T

    tapi kt fb ko duk cite sal jep je?wakaka!

    ReplyDelete
  3. mamat ni mmg lucu..tapi kete mini tu lagi comel..haha

    ReplyDelete
  4. tq mawar..mmg minat gila..
    suhazli mmg ar...maknanya..suka kat orang tu jgn sampai lupa allah..lupa kawan xpe:P
    carlos..mmg sangat lucu:)

    ReplyDelete
  5. wahhh..
    ni memamng minat tersangat2 ni.

    ReplyDelete
  6. jep x da twitter la weyh ngong

    ReplyDelete