Monday, 18 February 2013

semestar KE-4

SALAM....

hai2 korang:) hihi...hari ni hari yang cukup sempurna buat aku...^_^
pagi aku bangun subuh :)
g kelas awal .. ( cuma lambat sampai sebb bus just ada 1 je )
g kelas mood ok jumpe kawan2:)...

ok for this sem kitaowg dapat satu g REAL projek KAT sri serdang...TERIMA kasih ALLAH..memberi rezeki untuk kami belajar dengan bagusnya....ok yang lagi bagusnya kami kne pilih kawan2 tok group...:) hahaha

yg kelakarnya kitaowg cabut undi sampai 2 kali...and aku tetap dengan no yang sama iaitu....1...hahahah amazing...no tu aku kongsi sama dengan SENIOR aku sani...hahahah pakat kena bahan je aku ngn die...:))

lepas abeh sesi kat studio ...kitaowg g ar jumpe PA kita owg..hahahha sempoi die ari ni..bahan gelak je ngan kitaowg ni..hahaha ketawa sambil kena kutuk...muahahha ada die ckp kita owg bebal..tp azam aku sem ni..aku nk pointer aku 3...aku akn cuba!!insyallah

aku bnyk gambar nk share sebenarnya just phone rosak..:( ok ar...

ape-ape2 pun permulaan yg bagus:) alhamdulilah tp sebelum tu aku nak share kata2 lect aku..DR YAZID
 
     " mahupun apa yg kamu suka itu dirasakan baik itu kamu,padahal iya adalah sesuatu yang buruk DAN mahupun apa yang kamu benci itu ada ar sesuatu yang terbaik "

No comments:

Post a Comment