Saturday, 23 February 2013

NALURI AKU

salam....

hai sepatutnya entri ni aku tulis semalam....tetapi disebabkan masalah internet yg laju sangat...entri ni hilang...dan aku kne menaip semula >_<

benda ni aku nak tulis about NALURI...naluri bg aku ada ar sense antara kita dengan something...baik dengan manusia atau pun benda....means...ingat kat sape2...

aku nk bg tau 2-3 hari lepas....mmg naluri aku teringat sangat kat ex aku yg nama cha-ca...aku x tahu ar kenapa...mybe sebab 19-2 ari tu birthday die...maybe...tp lepas esoknya....if aku kat bilik...aku rasa sedih tetiba...and come something feeling ...like miss sangat...i dont what ...what happen...

buat..after the day...22-2-2013...im look something...and after aku ngok ...dengan tiba2 aku menangis....aku x tahu..kenapa aku menangis sebab ape..sebab sedih or sebab gembira...mmm

sebelum aku bgtau ape yg jadi pada 22-2-2013....

kat sini aku nk kenalkan sape CHA-CA ni...cha ni ada ar ex aku yg paling lama...n yg paling paham dengan diri aku...bukan aku nk terhegih2 cerita pasal die..cuma nk jadikan ini sejarah....hihi...dia ada ar kawan kepada abg aku... aku putus cinta dengan die pun sebab die...sebab die bg aku alasan yg paling bodo ..iaitu " die terhutang budi "
hhahaha ni cerita dulu2...

bersambung dengan tarikh 23-2-2013...
malam semalam aku bukak ar fb mcm biasa...and kawan aku nama syafik ada post gambar....dan ni ar gambarnya...

tadaaaa....^_^...and aku pun x tahu dia nk kawen..hihi maybe lagi bagus...:)
majlis pernikah cha-ca n isterinya...
yg lain2 tu ada ar kawan2 saya n abg saya...:)
terjawap semua persoalan kat hati aku..kenapa aku asek teringat kan dia...rupanya ini ar...tapi pelik why naluri aku ingat kat die..mgkin aku ada feel kot g ngn die...tp xper ar....sejak aku putus ngn die...aku dah buang semua rasa yg ada....

" sekuat mana kasih sayang kita...sedalam mana kita memahami sidia....sepaham mana kita tentang dirinya...JIKA dia ditakdirkan BUKAN  BUAT kita....dan ia dah tertulis semua yg terbaik untuk kita..... hidup mati,jodoh pertemuan RAHSIA ALLAH...."

ape2 pun klu cha ada bace entry ni...sy nk ucapkan selamat penganti baru dan semoga cha berbahagia ke akhir hayat...:) benda yg lepas bia ar lepas...sy menulis entri ni hanya sebagai kenangan sy pernah berkwan dgn awk suatu masa dulu...

sebelum aku mengakhir entri ni...aku selitkan gambar kawen die...if aku x die undang xpe...tp  mohon jgn marah aku curi gmbr ni hihi.....hanya sebagai kenangan dari seorang sahabat...

tahniah,..

bagi yg gatal2 tangan sengaja bace blog aku ni...yg bsuk hati n x puas hati ..meh ckp depan2,..
tujuan aku tulis benda ni bukan nak terhegih2..nk mintak simpati ke ape...ni just story ape yg aku rasa...
bg aku dia dah kawen..dah kawen ar..aku hanya anggap die KAWAN...ko paham kawan..???
pesanan ni aku baru tulis ( 24-2-2013) jam 10.11pm.
sebab ada nya orang nk ckp itu ini
cermin dulu diri kau sebelum bercakap!

wasalam!....

No comments:

Post a Comment