Thursday, 3 January 2013

studio 2

saje aku buat page lain..ahahha padahal aku menaip pada masa yang sama je..hahaha
aku kat sini aku nk paparkan keadaan budak2 terencat akal dalam kelas aku...hahahaah

mcm2 ragam kredit to amalina,dayah,ecah sebab jadi diri korang...hahaha
jom gelak sama2.hahaha


hahaha ni couple angkat dalam kelas aku:)

me n amalina...kami mkn roti...:)

ni budak sewel yg baru putus cinta

ni aku xtahu ar ape sakit die...

coklet pemberian zul pada amalina:)

sowg g sewel..hahaha 

moga2 dapat benda ni :P

ni aku x paham sewel ke ape ke.,..
sebab die tido sambil pakai helmet..syg nah..hahaa

time presentation:)


No comments:

Post a Comment