Thursday, 24 January 2013

salam maulidur RASUL

salam...

tergaru-garu kepala aku masa nk menaip kat blog ni..hahaha aku just nk share benda yang aku baru buat...hihi....malam td aku dapat nur nk membuat kad pertama semperna MAULIDUR RASUL...:)
Hahaha dulu masa nk buat master PLAN beriya aku menangis sebab aku ckp aku tak tahu nak gunaka photoshop...hahaha streess..hahaha malam td aku buat 2 benda...satu...:) kad ni...
ni ar kad pertama yang berjaya aku buat malam td...hahahahah:)

hahaha mcm orang ckp ar nak seribu daya..xnak seribu dalih.,..hahahha klu nak kita mesti boleh...yang ni benda kedua yang aku buat....

ni satu pic yg berjaya aku buat....x ar lawo nama...but aku  puas hati sebab aku berjaya  buat...

hahahah...ada lagi satu pic yang bakal aku masukan...pic yg atas ni aku edit bersama mr.z aku..hahahah klu rajin ngok2 blog aku....korang akn tahu sape mr.z aku...ahhahaha:P

4 comments:

  1. uit lawo pic kedua tu..ko gne photoshop ea?

    ReplyDelete
    Replies
    1. lawo...bahagianya aku dengar...aku bljr2 je buat... try ar buat.... aku bnyk refer pic2 lain gak...

      Delete