Friday, 18 January 2013

KAWAN

SALAM....

hari ni aku aku nk cerita pasal kawan...hihi..kawan...sebelum ni aku ada cerita pasal kawan gak...tapi aku sendiri kurang pasti aku dan kawan-kawan aku ni apa maknanya...

sebelum tu ...aku nk cerita aku kat mana skung,skung jam 10.39 secara rasminya...aku kat addnin sorang2 hahahaha terasa mcm bangang pun ada nak tahu sebab aku dok lepak sorang2 sambik ditemani oleh dak2 kecik2!! hahahah budak2 kecik ko tahu x...!!
ape ke sengal...mcm xad kawan je aku ni kan sampai dak2 kecik yang teman kan aku...walaweiii sedihnya...hahaha...tapi tu kenyataannya...

sebelum keluar rumah:
sebelum aku keluar rumah aku dah ckp ngn mak aku yang aku bosan,sebab tu aku x nak stay kampung sebab xad kawan.ngok mcm skung ni..aku je ar sowg2 nak kuar xad duit...hahah tp skung ni aku kuar dengan subsidi wang dari mak bapak aku je...hahaha

ok berbalik pada tajuk..

kawan2 kecik..aku dari kecik sampai sekung aku just ada 3 orang kawan keck yang aku sayang sampai aku mati...meh aku perkenalkan....1-nama die UMAIRAH MARJUNI dia ni jenis yang paling paham dengan aku...kita orang jarang bercakap sebab kitaorang dok berjauhan..sama je ngn dua orang lagi kawan aku..tp yang lagi dua tu lain ckit perangai die....yang ke2 nama die ZANARIAH haahha yang ni klu lepak dengan die...mmg bahan asek gelak je...pecah perut...comfem,tp die ni ada masalah otak ckit...hahaha bukan ape...masalah kedekut 1,masalah cinta satu...sowg lagi kawan aku yang paling muda NORBAIZURA yang ni masalah die terlalu pikir yang dia ni kurus..pada hal badan punya ar kurus...xpaham aku..hahahah

tapi siapa pun mereka,mcm mana pun mereka sekali pun..mereka ar kawan aku dua akhirat...

No comments:

Post a Comment