Sunday, 27 January 2013

CARA hack result x RASMI !!

salam...memudahkan urusan yg korang nak sangat tahu!! hahah jangan sedih jangan nagis ea::)

memula login esmp tu:)
1-http://www.smp.upm.edu.my/smp/action/security/loginSmpSetup?TX=1992626793272847


sebelum tu..sape2 yg bace jgn bising2 sangat karang ada yg marah aku:)

dapat je masuk ekot semua gambar2 kat bawah ni:)
amek tu...right click bahasa omputehnya...:)

pastu akan kuar WORD/PERKATAAN ni...klik

ha,buat ekot stepnya...1,2,3,4 klu x dapat gak..koranghantuk ar pale korang kat dinding:))
 ok ..tahniah klu dapat ckit xpe ar...leh usaha g..klu dapat ok.alhamdulilah...ni ar cara paling mudah:) nak sangat ngok result x rasmi anda:)..satu g aku nk ckp...simulasi ni kadang2 boleh meningkat...kadang2 mcm tu gak resultnya...n kepada sape yg ngok...jgn post cara2 ni ditempat awam buat waktu skung...^_^ klu kawan nk tau..pm saje...terima kasih dengan kerjasama anda...tq^_^selamat mencuba:)
tq cik hacker yg ajar aku:)

11 comments:

  1. hahaha berani ko wekk dalam blog aku..:P

    ReplyDelete
  2. xblh2......buat cmne..knpa xblh?........

    ReplyDelete
  3. mcm ner xleh...==" yg lain buat ok je...cer buat balik semula...atau awk ada tertinggal step

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. salam cik mya....
    cara ni x leh tgk gred subjek ke??
    pliss reply

    ReplyDelete