Tuesday, 25 December 2012

PROJEK TREE HOUSE

assalamualaikum...

hahhaah aku nak menulis ni pun aku nk tergelak...thank for iskandar n amalina yg tolong promote blog aku yg mcm hareem ni lagi kan....siap ar korang....hahahha budak2 gila...
^_^ 

sekarang aku menulis pada jam 8.23pagi at fakulti rekabentuk dan sebina upm didalam studio dua...yg still hidup dalam studio ni ..aku :) kak mona,pikacu n riski...budak mobiliti dari indonesia..

malam td aku try buat tree house benda ni ada ar projek final kelas komputer kami...dan ini yang terhasil dengan ape yg aku cuba buat.....aku x tahu ar nk ckp mcm ni...ok ke...kurang ke...mmm
ni ar tree house hasil dari durian..hahahah
mcm ni korang rasa...xpe r klu x ok..insyallah aku try buat g....n i want saya MORNING TO studio 2 landscape architecture UPM :)

No comments:

Post a Comment