Tuesday, 25 December 2012

ikan bakar

antara mereka yg ada:)
alhamdulilah....dalam masa terdekat ni aku saje nak menulis banyak2 mana tahu x sempat nak menulis lagi...:) kat sini aku nak share mcm mana kami di UPM n classmate aku berkongsi segalanya....first day hari tu kami nk cari ikan...program ari ni nak buat ikan bako...hahahah tu ikan talapia merah...huhu

nak dijadiakan cerita lect kesayangan kami cik jiji yg beli kan kami ikan ni...:) tq cik..so sebelum tu kami g ar cari barang2 untuk memasak...hari ni hari jumaat...so geng2 lelaki xad...cik mya menjadi tukang masak with me dear friends.

yg ni selepas solat...

aku dengan jayanya....:)

hahahha sweet moment with alls:) at mptl fakulti rekabentuk dan senibina UPM

No comments:

Post a Comment