Sunday, 23 December 2012

final projek

salam....
hahaha selama aku ada blog rasanya baru kali ni aku menulis,..hari ni 24/12/2012 tahu kedua aku,sem ke3 aku di fakulti rekabentuk dan senibina UPM dan aku sungguh2 x percaya aku belajar kat sini...tu just introduction hihi...
sekrang aku dan memb2 aku dalam proses menyiapkan projek final kita orang..sungguh gigih..time aku menulis ni pun ada memb aku yg sedang membace nya...hahahah menulis sambil tergelak dalam hati...
aku xtahu ar...aku ada masalah ckit dalam sem ni...yg comfem2 aku akn repeat paper dalam subjk site engineering...mmm tp xpe aku akn buat yg terbaik dalam final exam minggu depan ...ni aku nk share tapak projek aku ...:) karang rajin aku menulis lagi...:) tentang tajuk yg lagi menarik.ni ar projek kami....kelas ko jah...hahaha time aku menulis blog ni...kawan baik aku amalina ngah ajar aku guna blog ni sebab aku lama je hidupkn blog ni tp x pernah buat...muahahah:)

No comments:

Post a Comment