Thursday, 27 December 2012

HARI2 terakhir MENJELANG 4.1.2013 part1

28-12-2012 jumaat 10.04
assalamualaikum..hai orang disana yg sedang membaca dan mgkin sedang berfikir gila gak nya penulus ni..ttbe hai if x nampak pun...hahaha ape yg aku tulis ni..hahhah

pagi ni ni bangun mcm biasa..yg terbaik..hari ni aku tido atas kerusi..dan sakit nya tengkuk aku hanya allah je ar tahu..tp alhamdullah at least dapat gak aku pejam kan mata walaupun sekejap..masa still berlalu...

time ni ape classmate aku buat...amalina..masih membuta...sian die...lappy die asek hang je....azra,,buat keje ke on9 aku pun x pasti sbb x g skodeng pun...pika mcm biasa...tv3...hahah apek.ape ngok fb..skung die dah pandai edit2 gambar..karang aku masuk kan pic yg die baru edit tu ea..huhu...kecik layan korea n buat kje..faes pun sama...iskandar dah balik membuta selepas selesai keje2 die...:) alahamdulillah...

ok nk share 1 video ni...ni yg td pagi aku jumpe...FREE to GAZA...event ni aku follow masa kat dewan besar UPM..:)
bangga student UPM mampu buat mcm ni...jgn hanya berpolitik! i dont like! hihi..because for me..as student kita buat mcm student xpyh nk campurkn benda2 yg leh kacau otak kita..ye x..hahahahha


ok this...masa aku g sini..serius aku rasa nk nagis je..ingat sengsaranya rakyat palestine kat sana....ok karang aku update g...sbb nk sambung buat keje:) salam..

2 comments:

  1. ko kesiankan aku ke tak sebenanye ?
    -_-
    konpiuss

    ReplyDelete
  2. kenapa aku kne kesian kat ko..bg aku 10 sebab:)

    ReplyDelete