Sunday, 30 December 2012

HARI2 menjelang 4.1.2012 part 2


salam...


memula meh aku teka yg bace post ni x lain x bukan amalina....ko amalina...!! disebabkan kejahatan ko dengan mem"popularkan" blog ni kat cik jiji..aku ada hadiah buat ko..!! muahahahah...


sebelom aku tunjukan ape die..aku nk cerita ckit hidup aku kat studio 2...dengan ketiadaan duit...malas nk mintak abah aku duit..sbb aku tahu die xad duit..so aku mintak ar akk aku..hihi...nape ye aku x pernah mintak duit belanja kat abg aku..?? hahaha aku pun pelik...


sepanjang xad duit ni..megi TOMYAM lah hidangan paling mahal aku kat studio ni..sama ar dengan budak2 yang lain...:)


29,12.2012

malam td zul dapat kek:) kawan kate nya yang kasi..ahhahah padan muka ko amalina...muahhahah:)
hahahah ok ni ar bff aku yang gila g sewel...taadaaaa amalina azman...:) lawo mangkok die:)
yang ni masakan aku...megi TOMYAM : sedap...
ni ar kek yang menghancurkan hati amalina...ahhahaha
ni ar kawan aku zul...moto kek bersama buah :)
hahahah ni ar kekantoian amalina azman!! bercinta..wahai si baju biru tahu kah kamu amalina teramat2 menyintaimu...puuihhh!! muahahah siap ar ko amalina lepas ni..hahaha ^_^

Thursday, 27 December 2012

HARI2 terakhir MENJELANG 4.1.2013 part1

28-12-2012 jumaat 10.04
assalamualaikum..hai orang disana yg sedang membaca dan mgkin sedang berfikir gila gak nya penulus ni..ttbe hai if x nampak pun...hahaha ape yg aku tulis ni..hahhah

pagi ni ni bangun mcm biasa..yg terbaik..hari ni aku tido atas kerusi..dan sakit nya tengkuk aku hanya allah je ar tahu..tp alhamdullah at least dapat gak aku pejam kan mata walaupun sekejap..masa still berlalu...

time ni ape classmate aku buat...amalina..masih membuta...sian die...lappy die asek hang je....azra,,buat keje ke on9 aku pun x pasti sbb x g skodeng pun...pika mcm biasa...tv3...hahah apek.ape ngok fb..skung die dah pandai edit2 gambar..karang aku masuk kan pic yg die baru edit tu ea..huhu...kecik layan korea n buat kje..faes pun sama...iskandar dah balik membuta selepas selesai keje2 die...:) alahamdulillah...

ok nk share 1 video ni...ni yg td pagi aku jumpe...FREE to GAZA...event ni aku follow masa kat dewan besar UPM..:)
bangga student UPM mampu buat mcm ni...jgn hanya berpolitik! i dont like! hihi..because for me..as student kita buat mcm student xpyh nk campurkn benda2 yg leh kacau otak kita..ye x..hahahahha


ok this...masa aku g sini..serius aku rasa nk nagis je..ingat sengsaranya rakyat palestine kat sana....ok karang aku update g...sbb nk sambung buat keje:) salam..

STRESS!!!

assalamualaikum...x jawap berdosa...

skung 11.44pm 27.12.2012

keadaan aku sangat-sangat2 stress ,dan ape yg aku rasa..aku rasa nk menangis!!! kenapa laptop ni..!! amalina dah lepak...coz cs3 die asek hang gak...:"(
iskandar dengan LUMION die...azra dok fb ...pastu sambung buat kje...aku...??
menulis dalam ni ok je! time nk buat kje...mcm hareem!!

ni group ajib punya

ok fine tu perasaan aku..after magrib budak2 junior datang studio aku..mintak crit dengan cik azizi...hahahah sama mcm kami jadi junior...bnyk kene refer...tp die owg punya kje g gempak dari kita owg...kat sini aku pamerkan....:)
group ajib:)
ni hasil dak first year...group kamil:)
yang ni cik jiji ngah crit...:)
ok ni pale yg banyak tolong dak2.tq,,tu baju biru fikri budak paling nakal
ok yg ni junior tahun 1 gak..kamil..klu x salah namanya...


what can i say...drawing dieowg mmg terbaik...insyallah stadex punya...


dan aku dah boleh tersenyum...sebab dapat selesaikan masalah autocad aku!!:)

BLuur dan otak JEM

SALAM....hai...sedang menaip dengan xad mood yang teramat sangat...tapi mcm yang aku ckp...aku akan menulis dengan banyaknya,...kurang lagi 4 hari aku kne submit board...tapi keje xsiap...aku x tahu ar nak buat mcm ner...jem..!!!!! dengan nk testnya ar...mmmm tdo youtube tdo mkn...bosannya....aku kne buat sesuatu,...tp..aku xtahu nak mulakan dari mana,...amalina dah tido sebab strees dengan parter group die...adesss...masalah negara betul...


RASA YANG MARAH

salam.....hari ni aku buat benda yg tidak sepatutnya....aku tak tahu asal aku rasa nk marah orang sangat...aku strees ke...??mmmm
tadi aku marah ecah sebab dia bergurau ape tah..tapi aku x leh terima...so aku ternaik kan suara aku.... tp aku mmg ar...dah marah baru aku rasa..x sepatutnya aku buat mcm tu...tapi aku xleh terima gurauan die..mmmm
petang abeh kelas cik jiji ask me..abby are u ok...ok...cuma xtahu ar kenapa aku rasa nk marah je...,,,tp final projek  tree house kne submit pada 4/1 jugak..

:: ya allah permudahkan kerja2 aku....kerja2 sahabat aku...bg ari ni yg terkecil hati..aku mintak maaf...mak abah owg rindu ...:")

Tuesday, 25 December 2012

SALAM....hai...sedang menaip dengan xad mood yang teramat sangat...tapi mcm yang aku ckp...aku akan menulis dengan banyaknya,...kurang lagi 4 hari aku kne submit board...tapi keje xsiap...aku x tahu ar nak buat mcm ner...jem..!!!!! dengan nk testnya ar...mmmm tdo youtube tdo mkn...bosannya....aku kne buat sesuatu,...tp..aku xtahu nak mulakan dari mana,...amalina dah tido sebab strees dengan parter group die...adesss...masalah negara betul...

PROJEK TREE HOUSE

assalamualaikum...

hahhaah aku nak menulis ni pun aku nk tergelak...thank for iskandar n amalina yg tolong promote blog aku yg mcm hareem ni lagi kan....siap ar korang....hahahha budak2 gila...
^_^ 

sekarang aku menulis pada jam 8.23pagi at fakulti rekabentuk dan sebina upm didalam studio dua...yg still hidup dalam studio ni ..aku :) kak mona,pikacu n riski...budak mobiliti dari indonesia..

malam td aku try buat tree house benda ni ada ar projek final kelas komputer kami...dan ini yang terhasil dengan ape yg aku cuba buat.....aku x tahu ar nk ckp mcm ni...ok ke...kurang ke...mmm
ni ar tree house hasil dari durian..hahahah
mcm ni korang rasa...xpe r klu x ok..insyallah aku try buat g....n i want saya MORNING TO studio 2 landscape architecture UPM :)

hari ni untuk kali kedua dalam hidup aku.....

.....eheheh aku baru je balik dari interview kat UPM....takut tadi x payah cerita ar....
nk terkeluar jantung aku debar-debar....
kali ini aku mai UPM untuk kali kedua....aku berharap aku dapat sambung belajar lagi....
aku nk kejar impian aku.....aku nak berjaya macam kawan2 aku....ok..
    dan semua yang ada dalam gambar ni semua sudah berada di universiti....aku juga mahu mengejar impian...

ikan bakar

antara mereka yg ada:)
alhamdulilah....dalam masa terdekat ni aku saje nak menulis banyak2 mana tahu x sempat nak menulis lagi...:) kat sini aku nak share mcm mana kami di UPM n classmate aku berkongsi segalanya....first day hari tu kami nk cari ikan...program ari ni nak buat ikan bako...hahahah tu ikan talapia merah...huhu

nak dijadiakan cerita lect kesayangan kami cik jiji yg beli kan kami ikan ni...:) tq cik..so sebelum tu kami g ar cari barang2 untuk memasak...hari ni hari jumaat...so geng2 lelaki xad...cik mya menjadi tukang masak with me dear friends.

yg ni selepas solat...

aku dengan jayanya....:)

hahahha sweet moment with alls:) at mptl fakulti rekabentuk dan senibina UPM

Sunday, 23 December 2012

final projek

salam....
hahaha selama aku ada blog rasanya baru kali ni aku menulis,..hari ni 24/12/2012 tahu kedua aku,sem ke3 aku di fakulti rekabentuk dan senibina UPM dan aku sungguh2 x percaya aku belajar kat sini...tu just introduction hihi...
sekrang aku dan memb2 aku dalam proses menyiapkan projek final kita orang..sungguh gigih..time aku menulis ni pun ada memb aku yg sedang membace nya...hahahah menulis sambil tergelak dalam hati...
aku xtahu ar...aku ada masalah ckit dalam sem ni...yg comfem2 aku akn repeat paper dalam subjk site engineering...mmm tp xpe aku akn buat yg terbaik dalam final exam minggu depan ...ni aku nk share tapak projek aku ...:) karang rajin aku menulis lagi...:) tentang tajuk yg lagi menarik.ni ar projek kami....kelas ko jah...hahaha time aku menulis blog ni...kawan baik aku amalina ngah ajar aku guna blog ni sebab aku lama je hidupkn blog ni tp x pernah buat...muahahah:)